Bintosun İlkokulu

WEB https://bintosunilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Bintosun Köyü TUTAK/AĞRI
VİZYON : Bintosun İLKOKULU VE ORTAOKULU ; ÖĞRENCİSİYLE, ÖĞRETMENİYLE, ANNE VE BABASIYLA, ÇALIŞANIYLA, YÖNETİMİYLE, Her zaman GELİŞİME, DEĞİŞİME açık ve elbet ÜRETİCİ olsun. Ve İSTİYORUZ Ki; TÜRKİYE ŞARTLARINDA İYİ EĞİTİM VEREN, HER YIL ARTAN BAŞARISIYLA İYİ OKULLARA ÖĞRENCİ GÖNDEREN BİR ÖĞRETİM KURUMU OLSUN.
MİSYON : ATATÜRK´ÜN GENÇLİĞE EMANET ETTİĞİ DEMOKRASİ BAYRAĞINI GELECEĞE TAŞIYAN, BAĞLILIK DUYGUSU GELİŞMİŞ, ÖZ DEĞERLERİĞNE BAĞLI, ÇAĞDAŞ VE LAİK BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR... Bu ilkeden hareket ederek; Öğrencilerimizi 21. yüzyılın eğitim anlayışı içinde, DEMOKRATİK, PAYLAŞIMCI BİLGİLİ, KATILIMCI, ÖZ GÜVENLİ, CESARETLİ MÜKEMMELİYETÇİ, birer birey olarak topluma kazandırmak için çalışıyoruz. ÖĞRENCİLER, TÜM ÇALIŞANLARIMIZIN ODAK NOKRASIDIR. BİZ, ÖĞRENCİLERİMİZE GÜVENİRİZ. ÖĞRENCİLERİMİZİ BİR BİREY OLARAK KABUL EDERİZ VE KORUYUP KOLLARIZ... BİR BAŞKASI KADAR İŞ YAPIYORSAN, " İŞ YAPMIYORSUN" DEMEKTİR.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : 08:20-15:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis : OKUL ÖĞRETMEN SERVİSİ MEVCUT
Ulaşım : Tutak ilçe merkezine 20 dk mesafesinde olup yolu asfalttır.
Yerleşim Yeri : Bintosun Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 67 km (il merkezine uzaklığı) 27 KM (İlçeye uzaklığı)
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : iyi
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : İLKOKUL VE ORTAOKUL AYNI BİNADA EĞİTİM-ÖĞRETİM VERMEKTEDİR.